21 грудня відбулась конференція трудового колективу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На початку зібрання ректор університету, професор Олександр Безлюдний привітав доктора історичних наук, професора Зінаїду Священко з присвоєнням почесного звання «Відмінник освіти» та подякував за багаторічну науково-педагогічну працю.

Відповідно до порядку денного ректор УДПУ імені Павла Тичини, професор Олександр Безлюдний представив звіт про виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки за 2019 рік. Олександр Іванович проінформував делегатів конференції про виконання завдань колективу в освітній сфері. Ректор ґрунтовно проаналізував пріоритетні напрямки діяльності університету, основні досягнення наукового-педагогічного та студентського колективів за звітний період, результати вступної кампанії, рейтингові показники університету, а також окреслив завдання та напрямки роботи на 2020 рік. Олександр Іванович підкреслив, що представлений звіт – це узагальнення роботи всього колективу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Відтак він висловив вдячність педагогічному колективу, працівникам структурних підрозділів, студентському активу – всім, хто працював чесно, наполегливо, ініціативно, результативно.

В обговоренні звіту ректора взяли участь перший проректор, професор Андрій Гедзик, проректор з гуманітарних питань, доцент Наталія Ревнюк, директор відокремленого структурного підрозділу університету Канівського коледжу культури і мистецтва, доцент Віктор Тихомир, декан факультету дошкільної та спеціальної освіти, професор Ірина Демченко, заступник голови студентської ради університету Руслан Ряботинський.

Делегати конференції одноголосно затвердили звіт ректора за 2019 рік.

Про хід виконання колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом у 2019 році звітував голова профкому Валентин Хитрук. Доповідач детально проаналізував хід виконання головного документу, що регулює трудові відносини, забезпечує соціальний захист трудового колективу. За словами голови профкому, аналіз виконання умов, включених до Колективного договору, свідчить про те, що закладені в ньому норми успішно реалізуються.

Пресцентр УДПУ