У виставковому залі Державного історико-культурного заповідника «Стара Умань» проходить виставка живопису, скульптури і графіки «Весняний вернісаж».

На виставці представлено роботи 27 уманських митців ─ художників і скульпторів, серед яких є учасники творчого об’єднання «АРТ-Умань», а також молодь, яка тільки розпочинає свій шлях у мистецтві. Учасниками вернісажу стали викладачі кафедри образотворчого мистецтва Анатолій Король, Ольга Музика, а також випускники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини: Вячеслав Запісецький, Лариса Гоменюк, Володимир Харитонов, Тарас Кожушко, Людмила Дронь, Костянтин і Анастасія Шепета, Владислав Москальчук. 

Мистецьке об’єднання «АРТ-Умань» існує з 2013 року і об’єднує в своїх лавах талановитих творчих земляків. Його голова, Сергій Шандра, зазначив, що це вже традиційний весняний захід, який відновлено після перерви. Директор ДІАЗ Владислав Давидюк підкреслив, що цього року до іменитих художників приєдналися багато молодих людей. Для декого з них це взагалі перша справжня виставка

Відвідувачі відзначають високий рівень авторської майстерності учасників виставки і різноплановість робіт, представлених на вернісажі. Тут є портрети, натюрморти, пейзажі і скульптури. Графіка і живопис, виконані у різних техніках, не залишать нікого байдужими!

Тож запрошуємо переглянути виставку і отримати естетичну насолоду і заряд позитивних емоцій! Виставка демонструватиметься упродовж місяця за адресою: вул. Небесної Сотні, 31.

Замовити екскурсію можливо за номером: (093) 212 10 99 або перейшовши за посиланням.

Пресцентр УДПУ