Днями чоловічий колектив гуртожитку УДПУ подарував для дівчат свято – квітневі «Весняні посиденьки». Це була конкурсно-розважальна програма, де дівчата показали себе з найкращого боку. Вони продемонстрували, що не завадить дотримуватись дипломатичності, коли потрібно відпроситися у чоловіка на вечірку. Дівчата побували у Школі витонченості та краси, пройшли урок дефіле з книжкою на голові, показавши ходу справжніх модниць – гарну, граціозну. А модниці, що вже відбулися, брали участь у конкурсі «Найелегантніша». Дівчата також показали, що вони не лише уміють вражати своєю красою та культурою поведінки, але й бути справжніми майстринями. Чарівні дівочі руки творили чудові прикраси до святкового столу з серветок, а також робили святкову зачіску.








Ніжність, краса, кохання, креативність, яскрава індивідуальність та романтичний настрій - все це квітневі «Весняні посиденьки». Чоловічий колектив гуртожитку постарався, щоб свято було теплим і веселим. Незвичайний весняний подарунок для дівчат сподобався! Це справді те, чого бракує всім у час стрімких швидкостей і повселюдного захоплення Інтернетом.




У кінці вечора галантні кавалери пригощали всіх присутніх печивом та апетитними млинцями! Щоб свято вдалося смачним, у першу чергу треба подякувати дівчатам Анні Кудлі, Вірі Притуляк і Олені Мостовій, які випекли млинці і тістечка. А веселили і розважали, загалом - подарували всім присутнім незабутні посиденьки ведучі Олександр Щербак і Олександр Матвєєв. Керувала процесом провідний фахівець відділу виховної роботи Тетяна Бондарчук.

Пресцентр УДПУ