Новий рік - особливе торжество, коли не тільки діти, а й дорослі вірять у диво, чекають на казку і, будуючи плани на майбутнє, вірять, що нові сторінки життя будуть яскраві. Новий рік хочеться зустріти так, щоб було, що згадати: неординарно, а не по нудному заїждженому плану.

Ось і мешканці гуртожитку вирішили відзначити Новий 2016 рік театралізованим дійством, де було багато веселих і забавних конкурсів, багато героїв: Дід Мороз зі Снігуронькою, Баба Яга і Чорт, баба Палажка з бабою Параскою, Проня Прокопівна з Голохвастовим та чарівні ведучі. Яскраве святкування подарувало позитивний настрій, емоції та, сподіваємось, гарні спогади на цілий рік.

Це був завершальний в 2015 році етап роботи театральної студії «Студент». Але в 2016 цей колектив буде радувати новими театралізованими діями, новими та цікавими сценаріями!

Новий рік - це час загадувати бажання, це пора чудес. Нехай всі ваші мрії і всі найзаповітніші бажання здійсняться в цьому році. Новий рік - час почати життя з чистого аркуша. Залиште все погане там, у минулому, а з собою візьміть лише прекрасні спогади і досягнення. Вітаємо з Новим роком!

Пресцентр УДПУ