Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року. В цей день на урочистій лінійці відокремленого структурного підрозділу УДПУ імені Павла Тичини - Канівського коледжу культури і мистецтв зібралися студенти, викладачі, батьки та почесні гості. (Торік Канівський коледж культури і мистецтв, ставши відокремленим структурним підрозділом нашого університету, отримав акредитацію 4 спеціальностей освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»: «Народна художня творчість», «Бібліотечна справа», «Хореографія», «Образотворче мистецтво»).


Новий навчальний рік студентство навчального закладу зустріло гарним настроєм, веселими піснями та позитивними емоціями. Багато вітальних слів було адресовано першокурсникам від вельмишановних гостей, серед яких проректор з наукової роботи, професор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Тетяна Кочубей. Від імені ректора Наталії Побірченко та всього колективу Уманського педуніверситету Тетяна Дмитрівна щиро та сердечно привітала всіх присутніх з цим світлим святом, з початком нелегкого шляху до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.


Передачу символічного Ключа знань першокурсникам здійснила голова студентської ради коледжу Марина Гризун, яка побажала молодшим колегам щасливого та успішного студентського життя.


Перші відкриття, знайомство з новим колективом, новими друзями, перше випробування працею і перші лекції. З усіх цих компонентів і складається студентське життя. Це попереду… Бажаємо всім студентам не сумувати за літом, яке минуло без вороття, а радіти початку нового навчального року, повного цікавих вражень і знахідок.




Пресцентр УДПУ