Хто вони – студенти? Оті оригінальні і по-своєму незрозумілі істоти цього світу. Зрештою, вони і не прагнуть, щоб їх зрозуміли, вони просто живуть. Не дивлячись на несприятливу економічну ситуацію, суспільні негаразди та особисту незахищеність, вони уміють самостійно створювати собі свято, причому, щодня. Вони не скаржаться на суворі реалії, вони просто пристосовуються до них і змінюють життя у своїх мріях.


Нещодавно відбувся перший святковий захід за участю мешканців гуртожитку університету «Вечір знайомств». Цей вечір перетворився на феєричне свято, на якому відкрилися нові таланти та народилася студентська дружба, яка, надіємось, буде довговічною, справжньою. Студенти різних курсів усіх факультетів із захопленням презентували підготовлену концертну програму, демонструючи свої вміння у вокальному, акторському та гумористичному жанрах. На святі панувала дружня атмосфера, яка згуртувала всіх. Студенти першого курсу, які у вересні влилися у колектив нашого гуртожитку, були особливо задоволені, передчуваючи яке цікаве дозвілля чекає на них, адже у них попереду роки навчання.



Учасники святкування грали в гру «Шпаргалка», розігрували сценки із життя студентів, інсценізували казку «Ріпка» (за І. Франком), проводили жартівливу вікторину. Було смішно і цікаво. Тому хочемо щиро подякувати всіх, хто виконував ролі та брав участь у конкурсах.

На вечорі знайомств також намалювали стінгазету «Студентська стріла знайомств - 2013». Цього вечора студенти почули пісні під гітару та твори Тараса Шевченка і Володимира Маяковського.



Висловлюємо вдячність всім організаторам та учасникам свята: старості гуртожитку та ведучій Півоварчук Даші, ведучій, заступнику старости гуртожитку Колос Насті, учасникам театральної студії «Студент» Щербаку Саші, Шкуніді Наташі, Тимощук Лєні, Лещенко Насті. Також висловлюємо особливі слова подяки студентам, які долучилися до організації та проведення свята – Решетник Олі, Чорному Саші, Панковій Алесі, Подрезі Діані, Сікорській Світлані, Галашнику Саші. Значну допомогу у проведенні свята надали наші фотокореспонденти – Побереннік Інна та Хапіна Наташа та художник Гриценко Наташа.

На завершення всі присутні привітали з днем народження ведучу вечора Колос Настю, яка із задоволенням провела своє свято у колі друзів.



Відділ виховної роботи УДПУ