Вдало стартував проект «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» (керівник – Любов Шачковська, к. політ. н., доцент кафедри філософії та суспільних дисциплін УДПУ імені Павла Тичини), який було розроблено в межах програми фонду родини Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну», що проходить в місті Умань.

Мета проекту: в неформальній обстановці познайомити мам дітей міста Умань, незалежно від соціальної приналежності, для виявлення і вирішення спільних проблем, навчити їх правильно організовувати вільний час зі своєю дитиною, отримати фізичне та психологічне розвантаження на заняттях з йоги та хореографії.

Минулих вихідних відбулися перші заняття, учасниками яких стали мами особливих дітей, мами-одиначки та мами, які виховують дітей віком від 1 до 10 років.

Заняття з хореографії відбувалися в танцкласі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, які проводили к. п. н., доцент кафедри хореографії та художньої культури Ольга Бикова та викладач Анастасія Криворотенко, а заняття з йоги проходили на Центральному стадіоні міста Умань (тренер – Олена Троян). Впродовж двох днів щирі емоції переповнювали дітей, матусь та подарували незабутні моменти спільно проведеного відпочинку.

Команда проекту висловлює щиру вдячність партнерам за підтримку: ректору Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини професору Олександру Безлюдному, Уманській міській раді, ГО «Світ компетенцій» (Оксані Гнатюк, Тетяні Поліщук), а також всім учасникам.

Керівник проекту запрошує долучатись до участі!

Пресцентр УДПУ