20 вересня в Україні відзначають Міжнародний день студентського спорту. В цей день на спортивному майданчику УДПУ імені Павла Тичини відбулося свято фізичної культури і спорту, молодості і здорового способу життя.

Під гаслом «Здорова молодь – сила нації» студенти УДПУ підтримали Всеукраїнський флешмоб «Jump Sguats», чим показали свою єдність і спортивний дух – виконали стрибки з напівприсяду.

Студентська молодь була завзятою у змаганнях з різних видів спорту: перетягування канату, армреслінг, виконання ударів на влучність по воротах, спортивний дартс.

Окрасою свята став виступ студентів факультету мистецтв з хореографічною композицією «Калейдоскоп»(постановник танцю Людмила Гекалюк). Шість п’ятиметрових полотен символізували кольори олімпійської емблеми та прапорів багатонаціональної студентської родини УДПУ.

Від імені ректора УДПУ почесну місію нагородження кращих спортсменів виконала проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк. Голова профкому УДПУ Валентин Хитрук підготував для переможців змагань подарунки. Заслужені нагороди отримали юнаки та дівчата усіх факультетів, які прославляють університет на спортивних майданчиках Черкащини, України та Світу.

Підтримка молоді у її прагненні до олімпійських вершин – стратегічний напрямок роботи університету. Наші спортсмени – наша гордість!

Пресцентр УДПУ