12 лютого в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулося офіційне відкриття нового структурного підрозділу – Молодіжного центру «START», який функціонує на базі факультету соціальної та психологічної освіти та діє спільно з відділом у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

Центр створено у 2018 році, а нещодавно завершено ремонт приміщення і повністю облаштовано як молодіжний простір для всебічного розвитку і самореалізації студентської молоді усіх факультетів/інституту в різних сферах суспільного життя, розкриття її потенціалу, захисту інтересів та прав, сприяння соціальному становленню, організації змістовного дозвілля.

Молодіжний центр також є експериментальною базою для підготовки магістрів за освітньою програмою «Соціальна робота. Молодіжна робота», тому що наш Університет – єдиний в Україні ЗВО, який готує молодіжних працівників.

На відкритті центру були присутні почесні гості: директор Інституту сімейної та молодіжної політики Міністерства культури, молоді та спорту України Ірина Пєша, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко.

Віримо, що у новому затишному приміщенні студентська молодь зможе продукувати та успішно реалізувати всі свої проєкти! Вдалого старту!

 

Пресцентр УДПУ