Факультет соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини (декан – Оксана Кравченко) в межах спільного проекту з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА провели тренінг для представників об’єднаних територіальних громад, який стосувався питання гендеру, толерантності та стереотипів. Під час тренінгу піднімалося питання такої важливої соціальної категорії як «гендер»; виховання засад гендерної рівності та поваги до прав і свобод кожної статі.

Учасників тренінгу вітали проректор з гуманітарних питань УДПУ імені Павла Тичини Наталія Ревнюк, начальник відділу молодіжної політики, оздоровлення, протидії торгівлі людьми та гендерної рівності Олександр Красюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко. Впровадження тренінгової програми «Гендер: рівні можливості для всіх» – це унікальна можливість підвищити професійний рівень представників органів влади та громадських об’єднань, які працюють в громадах.

Учасники тренінгу зазначили, що отримали безліч нової та корисної інформації та практичні кейси, які вони обов’язково будуть застосовувати під час роботи в своїх громадах.

Пресцентр УДПУ