Cьогодні у вестибюлі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини жваво і гамірно. У перший день вступної кампанії до університету завітала значна кількість абітурієнтів.

Велелюдно в аудиторіях, де працюють відбіркові комісії факультетів та інституту, а також в холах навчального корпусу №3 біля громадських приймалень. Працівники приймальної комісії університету консультують абітурієнтів щодо спеціальностей і напрямів підготовки, розповідають вступникам про програми «подвійного диплома», практичну підготовку, цікаве і насичене життя в УДПУ.

Фахівці інформаційно-консультаційного центру допомагають усім бажаючим створювати електронні кабінети чи формувати «карти вступу», подавати електронні заяви на вступ до закладів вищої освіти тощо.

Приймальна комісія УДПУ імені Павла Тичини чекає на абітурієнтів щодня, без вихідних, за адресою : м.Умань, вул.Садова, 28, новий корпус університету. Тел: (04744) 4-05-20, 096 033 96 33, 063 149 79 88; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Графік роботи приймальної комісії:

  • Понеділок – п’ятниця з 8.00 до 17.00
  • Субота - з 8.00 до 16.00
  • Неділя - з 8.00 до 12.00

Правильний вибір професії та навчального закладу – запорука життєвого успіху. Наш університет готовий допомогти у цьому доленосному виборі та стати твоєю Alma mater.

Пресцентр УДПУ