Отримати сертифікат з англійської мови в Умані відтепер можна в Регіональному центрі міжнародних мовних іспитів.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини внесено до реєстру організацій, наділених правом проводити тестування та забезпечувати навчальний процес з підготовки до міжнародних мовних іспитів. Університету присвоєно акредитацію при екзаменаційному центрі «Universal Test».

У зв’язку з цим на базі університету відкрито Регіональний центр міжнародних мовних іспитів з англійської мови з можливістю отримати сертифікати міжнародного зразка ECL та ESOL, що засвідчують рівень володіння англійською мовою A2, B1, B2 , C1.

Центр пропонує:

  • здачу пробного тесту;
  • підготовчі мовні курси;
  • попереднє консультування та проведення мовного іспиту.

Пробний тест – це імітація реального екзамену, можливість виконати завдання, аналогічні тим, які чекають на вас під час здачі тесту. Завдяки пробному тесту Ви зможете визначити рівень Вашої підготовки.

Підготовчі мовні курси – покращення рівня володіння мовою, підготовка до іспитів для всіх бажаючих, незалежно від віку. Також на курсах іноземної мови вам допоможуть визначити ваш теперішній рівень володіння англійською мовою, відповідно до якого ви вже будете мати уяву, який з тестів ви зможете скласти.

Мовний іспит ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) – глобальна європейська схема оцінки мови, яка передбачає акредитацію за мовними здібностями за рівнями від початківця до найвищого – 15 європейських мов.

Мовний іспит Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) – міжнародний іспит зі знання англійської мови на усіх рівнях Загальноєвропейської системи оцінювання знань іноземних мов (Common European Framework – CEFR). Іспит розроблений однією з провідних екзаменаційних рад Великої Британії Language Cetr, яка регулюється Міністерським департаментом Ofqual з питань кваліфікації та іспитів Англії.

Контактна інформація:

https://udpu.edu.ua/mizhnarodne-spivrobitnytstvo/movnyi-tsentr-testuvannia

Пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Офіс. 15, корпус №1, вул.Садова, 2, м.Умань, Черкаська обл.

Пресцентр УДПУ