В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся XIX Всеукраїнський учнівський турнір юних інформатиків.

Модератором даного заходу була заступник голови організаційного комітету, декан факультету фізики, математики та інформатики УДПУ, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета.

Учасників турніру привітали перший проректор, доктор педагогічних наук, професор УДПУ імені Павла Тичини Андрій Гедзик, головний науковий співробітник ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», доктор філологічних наук, професор Тетяна Шарова; голова журі, завідувач кафедри інформатики і обчислювальної техніки Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, доктор педагогічних наук, професор Юрій Горошко.

На церемонії закриття з вітальними словами та настановами до юних інформатиків звернулися голова журі, завідувач кафедри інформатики і обчислювальної техніки Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, доктор педагогічних наук, професор Юрій Горошко; заступник голови журі Всеукраїнського учнівського турніру юних інформатиків, автор задач І та ІІ турів, Заслужений учитель України, Головний програміст LLC Nordcurrent Dnipro Євген Мотурнак; експерт-консультант Турніру, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри комп'ютерних наук та інформаційних технологій Житомирського державного університету імені Івана Франка Сергій Жуковський.

Усі учасники Турніру проявили наполегливість, цілеспрямованість та інтелект. Здобутий в межах Турніру досвід стане для кожного учасника фундаментом для подальших творчих звершень та перемог.

Від імені голови організаційного комітету, доктора педагогічних наук, професора  Олександра Безлюдного виступила декан факультету фізики, математики та інформатики, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета та представила нагороди і відзнаки учасників Турніру.

У напруженій інтелектуальній та творчій роботі промайнули усі три тури фінального етапу Турніру.

Детальніше на сайті.

Вітаємо шановних учасників та їх керівників із успішним завершенням ХІХ Всеукраїнського турніру юних інформатиків 2022/2023 навчального року!

«Ви – інтелектуальний потенціал країни і світу! Ви маєте унікальну можливість не лише бути активними користувачами досягнень в галузі інформатики та програмування, але й самим створювати програмні продукти та брати участь у розробці різноманітних цікавих ІТ-проєктів, творити зміни на благо суспільства та майбутнього. Бажаємо Вам творчих звершень, спраги до нових знань, постійного пошуку істини. Не втрачайте ентузіазму та радійте кожному відкриттю», – зазначили модератори на закритті турніру.

Разом до Перемоги!

Пресцентр УДПУ