Днями відбулась довгоочікувана святкова подія для сотні студентів із Туркменістану, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Цьогоріч в університеті вп’яте пройшов випуск  туркменських студентів.

Документи про освіту отримали студенти з різних факультетів: фізики, математики та інформатики, іноземних мов, природничо-географічного, інженерно-педагогічної освіти, початкової освіти, фізичного виховання, історичного факультету та навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

Найкращі слова побажань студентам-випускникам адресували завідувач по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська, декани факультетів, науково-педагогічні працівники, куратори, друзі. Директор Українсько-Туркменського культурно-освітнього центру Катерина Ільніцька вручила випускникам подяки за активну участь у громадській та культурно-освітній діяльності університету.

Чудовим доповненням урочистостей стали музичні подарунки від туркменських студентів Юлдус Октамової та Гунчі Чапикової. Програму провела режисер Центру культури та дозвілля «Гаудеамус» Наталія Алексеєва.

Вітаємо випускників із надзвичайно важливою подією в їхньому житті! Хай вам щастить, здійснюються усі найзаповітніші мрії, успіхів у будь-яких починаннях та всіляких гараздів.

Пресцентр УДПУ