В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини спільно з державним підприємством «Український дитячий центр «Молода Гвардія» було проведено науково-практичний семінар «Сучасні педагогічні технології та форми освітньо-виховної роботи з дітьми у закладах освіти». Учасниками семінару стали викладачі та студенти факультетів соціальної та психологічної освіти, фізичного виховання, початкової освіти, фізики, математики та інформатики, фахівці Українського дитячого центру «Молода Гвардія».

Під час проведення круглого столу обговорювалися питання реалізації сучасних педагогічних технологій та форм освітньо-виховної роботи з дітьми у закладах освіти.

Практична частина семінару передбачала демонстрацію ігрових програм, які можна використовувати у роботі з дітьми в закладах освіти.

По завершенню семінару представники УДЦ «Молода гвардія» презентували роботу дистанційної школи педагога-організатора.

Керівник практик по УДПУ імені Павла Тичини доцент Оксана Гнатюк висловила вдячність працівникам Український дитячий центр "Молода гвардія" за бездоганну підготовку практичної частини семінару, яка, безперечно, допомогла багатьом студентам визначитися із місцем майбутньої практики.

Пресцентр УДПУ