На факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося підведення підсумків ІІ туру обласного конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Сім’я від А до Я», у якому брали участь представники закладів вищої освіти, фахової передвищої освіти, загальноосвітніх навчальних закладів міста Умань та Черкаської області.

Організаторами конкурсу стала кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи, (завідувач кафедри – кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Албул) гендерний центр, (керівник – доктор педагогічних наук, доцент Оксана Кравченко), управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та відділ освіти Уманської міської ради.

Під час презентації робіт конкурсанти показали глибоке розуміння тем, а журі високо оцінило креативність та самостійність їхніх напрацювань. Детальніше читайте на сайті.

Усі учасники були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників, бажаємо невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків на науковій ниві!

Пресцентр УДПУ