2 листопада 2018 року на факультеті української філології було проведено шістнадцяте засідання науково-методичного семінару «Теорія і практика підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури». Його учасники обговорювали сучасний стан та перспективи зовнішнього незалежного оцінювання, особливості підготовки до ЗНО та ДПА з української мови і літератури у 2019 році. Звернули увагу на основні чинники, що впливають на результати ЗНО випускника загальноосвітнього навчального закладу.

За активну участь в організації та проведенні семінарів-тренінгів та експрес-курсів, спрямованих на підготовку учнів до зовнішнього незалежного оцінювання від імені ректора університету, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного оголошено подяку учителям Уманського та Монастирищенського міського і районного відділів освіти Черкаської області.

Учасники семінару висловили сподівання на продовження тісної співпраці у підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури між школами та університетом.

Пресцентр УДПУ