В Уманському державному педагогічному університеті продовжуються урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2019 року. Своїх випускників вітали факультет мистецтв, природничо-географічний та факультет української філології.

Під час урочистостей лунали щирі слова привітань та побажань від керівництва університету та факультетів, викладачів, кураторів, запрошених гостей. Звертаючись до випускників, вони бажали молоді подальших успіхів і звершень, зичили творчої самореалізації та постійного вдосконалення у професійній діяльності.

У свою чергу молоді спеціалісти та їхні батьки дякували науково-педагогічним працівникам, деканам, ректорату за ґрунтовні знання, наставництво та життєву мудрість, турботу і розуміння, цінні поради та людяність.

Для когось із числа випускників навчання в університеті завершилося, на інших же чекають вступні випробування до магістратури.

Зичимо усім щасливої в долі у світі обраної професії, творчого натхнення, наполегливості та удачі у всіх починаннях, здійснення мрій і життєвих планів!

Детальніше читайте за посиланнями:

 

https://mpf.udpu.edu.ua

https://pgf.udpu.edu.ua

https://mpf.udpu.edu.ua

Пресцентр УДПУ