У спортивній залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 12 червня відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з боксу серед школярів 2005-2006 р.н..

За дорученням ректора УДПУ, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного учасників кубка привітала проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Ревнюк.

За вагомий особистий внесок у розвиток боксу в Україні та з нагоди проведення Чемпіонату України з боксу серед школярів організатори вручили подяку ректору університету Олександру Безлюдному.

Чемпіонат відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України, Комітету з фізичного виховання МОН України, Федерації боксу України, Всеукраїнської федерації студентського боксу України, УДПУ імені Павла Тичини, Відділу з питань фізичної культури та спорту Уманської міської ради, Української федерації учнівського спорту, Уманської міськрайонної федерації боксу «Арес», Федерації боксу Черкаської області, Уманської ДЮСШ.

1__.pdf

Пресцентр УДПУ