В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини розпочався прийом заяв та документів від вступників на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» та ступенем «Магістр» на денну та заочну форми навчання.

Приймальна комісія працює в інтенсивному режимі. На коридорах, у вестибюлі І поверху нового корпусу, в аудиторіях, де розміщені відбіркові комісії структурних підрозділів із 8 години ранку доволі людно. Абітурієнти із батьками поспішають подати документи, аби не втратити шанс стати першокурсником Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Серед них – випускники шкіл, училищ та коледжів, а також випускники бакалаврату нашого університету, які мають бажання продовжити здобуття вищої освіти за рівнем «Магістр».

Фахівці інформаційно-консультаційного центру надають кваліфіковану допомогу абітурієнтам з метою створення електронного кабінету, внесення заяви в електронній формі, формування «карти вступу».

Абітурієнти можуть одержати юридичні консультації чи консультації щодо особливостей вступної кампанії, напрямків підготовки, умов зарахування, спеціальних прав щодо участі у конкурсному відборі, пріоритетності заяв. Вичерпні відповіді на ці та інші питання надають: юрист, відповідальний секретар приймальної комісії та заступник секретаря приймальної комісії.

Тож, якщо ви бажаєте здобути сучасну якісну освіту та мрієте стати членом великої дружньої родини УДПУ – ласкаво просимо! Приймальна комісія працює щоденно.

Чекаємо на Вас, дорогі вступники, за адресою: м.Умань, вул.Садова, 28; новий корпус університету.

Правильний вибір професії та навчального закладу – запорука життєвого успіху. Наш Університет готовий допомогти у цьому доленосному виборі та стати твоєю Alma mater.

Пресцентр УДПУ