25 березня вже вдруге в поточному навчальному році наш університет гостинно запросив майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків на День відкритих дверей.

Захід розпочався традиційно, із реєстрації учасників. У холі університету гостей зустрічали працівники відділу професійно-кар`єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки, студенти та викладачі, які допомагали усім гостям зорієнтуватися в університеті. Всі, хто завітав до вишу, а це близько тисячі вступників разом із батьками із семи областей України - Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Київської, Одеської, Миколаївської, Житомирської, мали змогу детально ознайомитися із навчальним закладом.

В ході зустрічей із керівництвом і студентським активом факультетів та інституту майбутні абітурієнти одержали вичерпну інформацію про освітні програми, спеціальності; ознайомилися із особливостями навчально-виховного процесу, матеріально-технічною базою, можливостями здобуття військової підготовки та стажування за кордоном. Змістовні виступи деканів та їхніх заступників, завідувачів кафедр, представників студентства доповнювалися яскравими презентаціями та відеороликами.

Помічник ректора та координатор профорієнтаційної роботи Світлана Цимбал-Слатвінська, а також працівники приймальної комісії детально розповіли про особливості вступної кампанії 2016 року, чітко визначивши сутність понять «метод Ангоффа», «вагові коефіцієнти», «пріоритети» та ін. Не менш важливою для випускників шкіл була інформація про особливості подання електронної заяви на вступ, права та обов’язки абітурієнта під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Програму зустрічей із майбутніми абітурієнтами доповнили цікаві розповіді про міжнародні програми та співробітництво УДПУ з іноземними університетами. Студенти-учасники міжнародних програм ділилися власними враженнями про навчання за кордоном по обміну та баченнями подальших перспектив.

На завершення вступники разом з батьками мали можливість поближче познайомитись з деканами факультетів, поспілкуватись з провідними науковцями й викладачами університету, побачити життя й роботу вишу з середини. Факультети організували для майбутніх студентів тренінги, майстер-класи та екскурсії, які додали абітурієнтам впевненості, що правильний вибір навчального закладу – це запорука їхнього подальшого розвитку, самовдосконалення та професійного успіху!

З більш детальною інформацією про Правила прийому на 2016 рік можна ознайомитись безпосередньо в Приймальній комісії УДПУ за адресою м. Умань, вул. Садова 2, контактний телефон (04744) 4-05-20, або на сайті університету в розділі «Вступникам».

Пресцентр УДПУ