В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області в межах вступної кампанії на 2020 рік до ЗВО проведено профорієнтаційний захід для студентів, учнів закладів освіти м. Умань та Уманського району У інформаційно-просвітницькому заході брали участь представники підрозділів ГУНП в Черкаській області та представники Одеського державного університету внутрішніх справ.

Учасникам зустрічі демонстрували відеоролики інформаційно- агітаційного змісту щодо діяльності поліції. Поліцейськими батальйону поліції особливого призначення та вибухотехнічного відділу ГУНП в Черкаській області проведено показ засобів та озброєння, що використовують у роботі поліцейськими при виконанні службових обов’язків, а також ознайомлено з роботою кінологічного центру ГУНП в Черкаській області за участю службових собак.

За сприяння, активну участь в організації та проведенні заходів по набору кандидатів на службу в Національну поліцію України колективу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини передано подяку від начальника ГУПН в Черкаській області, підполковника поліції Сергія Завального.

Пресцентр УДПУ