VI Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні технології розвитку професійної майстерності майбутніх учителів» відбулася 25 жовтня на базі факультету початкової освіти. Проект реалізовано фахівцями кафедри виховних технологій та педагогічної творчості. Про актуальність проблематики конференції свідчить кількість її учасників та простір охоплення: близько 200 учасників з 20 наукових та вищих навчальних закладів України.


Робота форуму була побудована за кількома напрямками. Зокрема, присвячувалась формуванню професійної компетентності майбутнього вчителя в умовах ВНЗ; інноваційним технологіям навчання в програмі підготовки майбутнього вчителя; психологічним особливостям формування професійних якостей майбутніх учителів; педагогічним технологіям вищої школи в історичному контексті; професійній підготовці майбутніх учителів у контексті інтеграції України до європейського освітнього простору.





Обговорення цих важливих для освітян питань допомогло науковцям - учасникам конференції глибше усвідомити та визначити шляхи вирішення основних проблем, які ставляться сьогодні перед вищою школою і торкаються якісної професійної підготовки майбутніх учителів. Все це є підтвердженням, що Всеукраїнська науково-практична конференція відбулася на високому організаційному та науковому рівні.


Пресцентр УДПУ