Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини гостинно зустрічає абітурієнтів та їх батьків – стартувала вступна кампанія 2013 року.

В університеті створені всі умови для комфортної подачі документів до вступу: за потреби надаються юридичні консультації, безкоштовний ксерокс документів, працює їдальня та кафетерій. Для бажаючих абітурієнтів здійснюється підготовка до творчих конкурсів, вступних випробувань. У фойє обладнані спеціальні місця для відпочинку, тут батьки і майбутні студенти мають можливість переглянути фільми про життєдіяльність університету, залишити відгук про роботу приймальної комісії.


В інформаційно-консультаційному центрі абітурієнти мають можливість дізнатися не тільки про хід вступної кампанії, правила прийому, а й про особливості майбутньої професії, сфери подальшого працевлаштування, процедури проходження навчально-стажувальних програм за кордоном, можливості отримання первинного офіцерського звання тощо. Вірно оформити документи абітурієнтам допомагають у громадських приймальних комісіях, у яких працюють студенти університету, котрі як ніхто інший розуміють переживання абітурієнта та намагаються якнайкраще розповісти про свої яскраві, сповнені досягнень, творчої реалізації студентські роки.



А для дітей працівників університету, задіяних у роботі приймальної комісії, та для маленьких гостей, що підтримують абітурієнтів при вступі, організована дитяча ігрова кімната, де вони можуть не тільки розважитися цікавими іграми, а й почерпнути багато корисного – кваліфіковані педагоги проводять з дітьми різноманітні пізнавальні заняття.

Важливо, що в цьому році значно розширився спектр пропонованих університетом освітніх послуг. Окрім традиційних педагогічних, інженерно-технологічних та економічних напрямків навчання, навчальний заклад пропонує низку нових бакалаврських програм: «Облік і аудит», «Інформатика», «Управління персоналом та економіка праці». Розпочато підготовку за спеціальностями «Хімія», «Професійна освіта. Комп’ютерні технології». Здійснюється набір абітурієнтів на освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» за спеціальностями: «Бізнес-адміністрування», «Управління фінансово-економічною безпекою», «Хімія» та «Професійна освіта. Комп’ютерні технології».


Приймальна комісія університету працює щоденно і розпочинає свою роботу о 7.30.

Детальну інформацію про усі напрями підготовки та умови вступу можна знайти на сайті університету http://udpu.org.ua або ж отримати за телефонами (04744) 5-05-08; 063-227-13-77.

Адреса приймальної комісії: вул. Садова, 28 (новий корпус університету), м. Умань.

Пресцентр УДПУ