Вступна кампанія продовжується. Приймальні комісії працюють в повну силу. Проте є абітурієнти, які мріють стати студентами, але не можуть визначитись з професією та потребують профконсультацію. Для таких абітурієнтів є можливість безкоштовно пройти психологічне тестування власних професійних якостей та здібностей у Центрі психологічної діагностики та тренінгових технологій.

У ході профконсультації кожен бажаючий має можливість безкоштовно пройти комп'ютерне тестування, обговорити його результати з психологом і в результаті отримати опис своїх сильних сторін, якостей, що потребують розвитку, та список професій, які найбільше йому підходять. Спеціалісти центру допомагають зрозуміти, до яких професій у людини є схильності і звузити їх коло до декількох, найбільш перспективних і цікавих; покращити розуміння того, що дана особа зі своїми особливостями, здібностями та інтересами повинна враховувати при виборі майбутньої професії. «В даному центрі кваліфікаційні спеціалісти допомогли мені пройти тестування та впевнитись у правильності вибору спеціальності.» – Говорить абітурієнтка Вікторія.

Таким чином, Центр психологічної діагностики та тренінгових технологій УДПУ допомагає визначитися абітурієнтам з майбутньою професією, дізнатись про особистісні здібності та як реалізувати свій внутрійшній потенціал.

Пресцентр УДПУ