В актовій залі УДПУ відбувся V фестиваль творчості «Рівні між собою ми. Будемо разом Я і Ти». Участь у заході взяли студенти факультету соціальної та психологічної освіти, вихованці Центру соціальної реабілітації «Пролісок», учні шкіл м.Умань та Уманського району.

Організаторами заходу виступили Центр соціальної та освітньої інтеграції «Без бар’єрів» (координатор Алла Войтовська) та Школа передового досвіду «Школа соціальних знань» (координатор Галина Бондаренко). Учасників та гостей вітали: проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Ревнюк; голова профспілкової організації Валентин Хитрук; директор Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Гущина; керівник Центру ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів (Центр розвитку дитини) «Пролісок» Вікторія Базилевска.

Головна ідея фестивалю – кожний із нас талановитий і особливий по-своєму, всі ми рівні у своєму праві на життя – в повній мірі була реалізована!

Учасники фестивалю демонстрували свої дивовижні таланти, за що отримали від голови профспілкової організації університету Валентина Хитрука солодкі подарунки

 

Детальніше читайте на сайті.

Пресцентр УДПУ