Шановні абітурієнти. Нагадуємо, що прийом документів на напрями підготовки, які передбачають творчий конкурс, а це: хореографія, музичне мистецтво, образотворче мистецтво, технологічна освіта, фізичне виховання закінчується 24 липня 2014 року.

Творчий конкурс – форма вступного випробування з конкурсного предмета, метою якого є перевірка та оцінювання здібностей особи до творчої діяльності за напрямами (спеціальностями) галузей знань.

В конкурсі беруть участь вступники, які за результатами зовнішнього незалежного оцінювання набрали не менш ніж 124 бали. Детальну програму творчого конкурсу можна переглянути на сайтах мистецько-педагогічного, технолого-педагогічного факультетів та факультету фізичного виховання.

Повідомляємо, що для осіб, які потребують попередньої підготовки, університет пропонує безкоштовні заняття, аби якомога краще підготувати вступників до творчого випробування. Графік занять – «індивідуальний». Бажаючі відвідати такі заняття можуть звернутись в приймальну комісію. Ми чекаємо на вас!

Пресцентр УДПУ