З жовтня 2018 по травень 2019 року студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини були активними учасниками V сезону міського проекту «Академії молодіжного лідера». Підсумком навчання стала розробка та захист власних проектів «Як би мером був я». Юнаки та дівчата запропонували на розгляд журі цікаві та оригінальні проекти, які спрямовані на вирішення багатьох питань, що стосуються розвитку міста. Серед кращих визнано роботи студенток факультету соціальної та психологічної освіти «Майданчик для дітей з особливими потребами «Щасливе дитинство» Наталії Маковецької та «Доступний туризм. Педагогічний музей України» Наталії Пишної.

Окрім того, на завершення сезону «академівці» мали можливість побувати у Верховній Раді України. Екскурсія будівлею найвищого законодавчого органу нашої держави залишила у студентської молоді приємні враження та позитивні емоції.

Вітаємо наших переможців та зичимо подальших творчих успіхів! Учасникам «Академії молодіжного лідера» бажаємо цікавої та успішної роботи в наступному сезоні!

Пресцентр УДПУ