В УДПУ стартувала V зміна Національно-патріотичного табору для студентської молоді «Дія», який функціонує на факультеті соціальної та психологічної освіти.

Нова зміна Національно-патріотичного табору «Дія» пройде під гаслом «Молодь діє – держава процвітає». Вона за концепцією дещо відрізняється від чотирьох попередніх.

Завдання V зміни втілюватиме в життя команда активних студентів, які готові працювати в групі, продукувати і реалізовувати нестандартні та цікаві для студентської молоді ідеї.

Бажаємо табору «Дія» успіхів у благородній справі національно-патріотичної діяльності!

Довідково

Інноваційний проект Національно-патріотичний табір для студентської молоді «Дія» урочисто розпочав свою роботу в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на факультеті соціальної та психологічної освіти 24 вересня 2014 року. За  цей час було проведено чотири зміни роботи Табору: І зміна тривала з 24 вересня по 23 жовтня 2014 року; ІІ зміна – 20 лютого по 23 квітня 2015 року; ІІІ зміна – 21 вересня по 1 грудня 2015 року; IV зміна – з 1 березня по 1 квітня 2016 року.

І, ІІ та ІІІ зміна проходили у формі акцій та заходів, які пропонували та реалізовували самі студенти щодня упродовж визначених періодів.

Під час роботи 4 зміни було реалізовано в життя проект під назвою «5 ідей для моєї України». Робота була організована у 5-ти напрямах: соціальні проекти (соціальний проект, який спрямований на розвиток, модернізацію чи активізацію структурних підрозділів чи окремої галузі в межах нашої країни); національно-патріотична діяльність під гаслом «Я знаю свою історію»; екологія; захист тварин; дозвілля студентів.

Заходи, які проводяться у рамках Національно-патріотичного табору «Дія» умовно можна розділити за такими напрямками: проведення акцій для підтримання духу народу; заходи для дітей-сиріт та дітей переселенців; відзначення патріотичних свят; популяризація історії України; відзначення міжнародних свят; підтримання бойового духу військових; збір гуманітарної та матеріальної допомоги; проведення благодійних концертів.

Пресцентр УДПУ