Команда спортсменів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяла участь у чемпіонаті міста з легкої атлетики, який відбувся на стадіоні «Уманьферммаш». Наші юнаки та дівчата змагалися зі спортсменами інших вищих навчальних закладів, коледжів, училищ, дитячо-юнацької спортивної школи міста Умані.

Програма включала такі види: біг на 100, 200, 400, 800 та 1500 метрів, стрибки в довжину, штовхання ядра, метання диска, молота, списа та естафетний біг 4 по 100 м.

Наша команда в складі 25 спортсменів показала гарні результати та виборола 11 призових місць. Переможцями стали Євген Білей, Роман Куліковський, Андрій Бородай, Віталій Ткач, Денис Лісецький, Ігор Бойко, Анастасія Скориніна, Катерина Богуш, Валентина Харченко, Марина Ігнатенко

А найприємніший сюрприз від команди - зайняте перше місця в естафеті 4 по 100м серед юнаків (Євген Білей, Сергій Сидоренко, Сергій Кашперський, Роман Куліковський) та друге місце серед дівчат (Тетяна Чорнокозинська, Інна Циганенко, Анна Крива, Анастасія Скориніна).

Вітаємо університетську команду - учасників та переможців чемпіонату міста з легкої атлетики і зичимо їм у подальшому високих спортивних досягнень!

Пресцентр УДПУ