Сьогодні в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти.

Першокурсників, батьків, почесних гостей вітав професорсько-викладацький колектив та ректорат університету на чолі з ректором, професором, доктором педагогічних наук, Заслуженим працівником освіти України Олександром Безлюдним.

Урочистості відвідали високоповажні гості – Уманський міський голова Олександр Цебрій, заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін, представник партнерського навчального закладу Республіки Польща – з Інституту Європейської культури в м. Гнєзно Познанського університету імені Адама Міцкевича Ігор Ксенич, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко.

У вітальній промові ректор університету та гості бажали студентам успіхів у навчанні, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, любити свою майбутню професію, вдосконалювати знання, розкривати таланти, втілювати мрії у життя, із гордістю нести звання студента Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На знак зв’язку поколінь і збереження традицій першокурсникам було урочисто передано символічні Студентський квиток та Ключ.

Мистецькі номери додали шарму та чарівності заходу.

Всі учасники урочистої церемонії мали змогу переконатися, що у нас навчаються розумні, талановиті та творчі студенти, інтелектуальна еліта – гордість і надія нашої держави. Урочистою ходою пройшли кращі з кращих – відмінники навчання, переможці змагань, олімпіад, дипломанти конкурсів, науковці, студентські лідери, спортсмени.

Дорогі першокурсники! Бажаємо вам бути завжди впевненими у своїх силах, твердо крокувати дорогою знань, адже вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Пресцентр УДПУ