23 березня для абітурієнтів знову гостинно відчинив двері Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Випускники, які приїхали з 13-ти областей України (Черкаська, Одеська, Кіровоградська, Вінницька, Київська, Миколаївська, Хмельницька, Житомирська, Чернігівська, Луганська, Закарпатська, Тернопільська, Рівненська), ознайомилися з правилами прийому до університету у 2012 році – строками прийому заяв і документів, вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання, з особливостями та перевагами навчання на кожному із 12 факультетів, які функціонують в університеті. Кожен з інститутів, а їх в університеті 4, репрезентували свої факультети якнайкраще – програма Дня була надзвичайно насичена і різноманітна.


День відкритих дверей був організований так, що кожен, хто завітав до університету, мав змогу зустрітися з ректором університету – членом-кореспондентом Національної академії педагогічних наук, доктором педагогічних наук, професором Побірченко Наталією Семенівною, керівним складом університету – проректорами, директорами інститутів, деканами факультетів.

На зустрічах із деканами факультетів абітурієнти мали змогу дізнатися більше про особливості подальшого свого професійного вибору, можливості навчання, організації змістовного дозвілля, умов проживання студентів, стажування за кордоном та проходження військової підготовки і можливості отримання первинного офіцерського звання.


Ніщо так не переконує як наочний приклад. Очевидним є те, що в навчальному закладі створені можливості для цілеспрямованої діяльності щодо духовного, культурного, інтелектуального розвитку, соціальної і психологічної підтримки особистості.

Шановні абітурієнти, приєднуйтесь до великої дружньої сім’ї УДПУ – тільки тут ви відчуєте справжнє насичене студентське життя, отримаєте якісну вищу освіту, станете висококваліфікованими конкурентоспроможними фахівцями, ознайомитесь з творчістю художніх колективів, роботою літературних та мистецьких студій, спортивно-оздоровчих секцій, пізнаєте багато нового, незвіданого, знайдете нових друзів для спілкування.

Зробіть впевнений крок до успіху – оберіть навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини!