Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – провідний заклад вищої освіти європейського рівня, який забезпечує ринок праці висококваліфікованими та конкурентоздатними фахівцями за широким спектром педагогічних, інженерно-технологічних та економічних спеціальностей.

Випускники університету – це гордість і найвища оцінка його діяльності. УДПУ пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, успіхами та досягненнями примножують його славу, перетворюють його ім’я на визнаний в Україні та світі бренд.

Серед сьогоднішніх випускників – яскраві особистості, відомі науковці, політики, мистецтвознавці, літературознавці, письменники, громадські діячі, телеведучі (Володимир Остапчук), журналісти (Інна Журавель), спортсмени, бізнесмени.

Для кожного з них університет дав поштовх до наукової діяльності, розкрив творчі здібності, став дороговказом у життєвих пошуках та першою сходинкою до успішної кар’єри.

Тому не вагайтеся, УДПУ – твій найкращий старт у майбутню професію!

Ми гарантуємо якісну освіту, навчання, стажування та практику за кордоном, активне студентське життя та комфортні умови.

Творіть своє майбутнє разом з нами!

ВІДОМІ ВИПУСКНИКИ УНІВЕРСИТЕТУ

Пресцентр УДПУ