Перед початком нового 2019–2020 навчального року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини працювала комісія з перевірки функціональної готовності його корпусів.

Цього року вперше за історію існування Університету здійснено капітальний ремонт (реставрація) мармурових сходів у центральному корпусі. Тепер кожен студент чи викладач, піднімаючись ними до сучасних навчальних аудиторіях, відчуватиме велич 90-річної історії своєї Аlma mater.

Члени комісії, у складі якої були представники і студентської ради, зауважили повну готовність всіх факультетів та інституту: у багатьох аудиторіях зроблено капітальні та косметичні ремонти.

Щороку адміністрація університету, факультетів та інституту працює над зміцненням матеріально-технічної бази університету відповідно до потреб навчального, наукового, виховного та соціально-культурного розвитку майбутніх фахівців. Закуплено нове обладнання, меблі, сучасна техніка для проведення занять. Матеріально-технічна база Університету розвивається відповідно до міжнародних стандартів.

Безперебійний процес реконструкції, ремонту та модернізації приміщень Університету сприяє покращенню умов праці викладачів та навчання студентів.

Пресцентр УДПУ