Чемпіон 9 сезону Кубка Буковеля з фрі-файту Руслан Первак та його тренер Сергій Руснак повернулися до університету після завершення змагань та славної перемоги!

Сьогодні ректор університету, професор Олександр Безлюдний, декан факультету фізичного виховання Сергій Ящук, проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк зустрілися із нашими переможцями.

Олександр Іванович щиро привітав хлопців із спортивними досягненнями, поцікавився подальшими планами, висловив вдячність за примноження здобутків університету.

2 лютого 2019 відбувся фінальний титульний бій Гран-Прі Кубка Буковеля з фрі-файту, де Руслан Первак здобув дострокову перемогу в третьому раунді та завоював пояс чемпіона. Дивіться відео поєдинку за посиланням.

Фрі-файт – бойове мистецтво (український варіант контактних єдиноборств), яке поєднує досвід багатьох бойових традицій світу. Цим видом спорту Руслан займається 5 років і наразі виступає у ваговій категорії 66 кг. Наприкінці минулого року він провів декілька боїв та потрапив у фінал. Свої успіхом спортсмен завдячує тренеру – Сергію Руснаку.

Про Руслана, перспективного, хоч і досить молодого спортсмена, уже неодноразово писали ЗМІ. У 2017 році він виконав норматив Майстра спорту України міжнародного класу зі змішаних єдиноборств, завоював срібну медаль Чемпіонату Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед чоловіків, який проходив у місті Дрезден (Німеччина) і сьогодні святкує чергову перемогу.

9 лютого в рамках Чемпіонату Черкаської області зі змішаних єдиноборств ММА в м. Умань відбудуться два професійні поєдинки під егідою MMA Pro Ukraine, участь у яких візьмуть Сергій Руснак та Руслан Первак. Детальніше читайте за посиланням

 

Ми пишаємось вами, хлопці! Вітаємо і бажаємо успішної спортивної кар’єри в подальшому!

Пресцентр УДПУ