За рішенням конкурсної комісії Euroquiz  Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини увійшов до списку переможців. Команда проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» висловила слова подяки університету за час і зусилля, докладені для високого рівня підготовки заявки на конкурс проведення «Днів Кар’єри ЄС» у 2021 році.

«Дні Кар’єри ЄС» є частиною проекту Представництва Європейського Союзу «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». Це серія публічних заходів, де представники мереж ЄС, всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема, щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру.

Заходи відбуваються в Україні щорічно впродовж 5 років. Цього року Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини своєю перемогою у конкурсі також удостоївся честі стати осередком проведення «Днів кар’єри ЄС», підготовку до яких вже розпочато.

Слідкуйте за новинами, незабаром ми розмістимо детальну інформацію про реєстрацію, дати, час та теми, які будуть обговорюватись на Днях кар’єри ЄС в м. Умань.

Пресцентр УДПУ