Приймальна комісія університету (https://udpu.edu.ua/vstup) працює на 1-му поверсі нового корпусу за адресою вул. Садова, 28. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини здійснює прийом на підготовку фахівців з вищою освітою за освітніми ступенями та освітніми програмами, формами навчання на основі ліцензії освітньої діяльності Міністерства освіти і науки України.

Кожен вступник може отримати детальну інформацію про особливості прийому до університету у 2020 році, вступні іспити та творчі конкурси, обсяг державного замовлення, строки подання документів та зарахування.

В.о. ректора університету Олена Дудник провела нараду із членами приймальної комісії про важливість забезпечення відкритості та прозорості її роботи, дотримання закону та карантинних вимог.

Відбіркові комісії структурних підрозділів працюватимуть в таких аудиторіях:

  • №101 – факультети фізики, математики та інформатики, факультет інженерно-педагогічної освіти; природничо-географічний факультет;
  • №105 – історичний факультет, факультети української філології та іноземних мов;
  • №106 – ННІ економіки та бізнес-освіти;
  • №108 – факультети фізичного виховання, соціальної та психологічної освіти;
  • №109 – факультети початкової освіти, дошкільної та спеціальної освіти, мистецтв.

З 1 серпня в університеті працює інформаційно-консультаційний центр, фахівці якого надають допомогу на всіх етапах вступної кампанії.

Пресцентр УДПУ