Можливо, знову загримлять гармати,
І танк зімне пшеницю на лану,
І буде плакать і журитись мати,
Коли сини ітимуть на війну.

В. Симоненко

Днями Студентська рада університету провела «Ярмарок улюблених книг». Даний захід було організовано на підтримку родини студентки 3 курсу факультету іноземної філології УДПУ Анастасії Рижак, брат якої загинув в зоні АТО, батько продовжує воювати, захищаючи честь України, а мати займається волонтерством. Закипіла рана, що болить у кожного з нас, коли ми чуємо у новинах про загиблих, і свідомо розуміємо, що ця біда може прийти і в наші родини! У переломний період історії, не варто залишатися байдужим, до оточення, до нашої держави та своїх рідних!





Студенти, викладачі, працівники університетської бібліотеки – усі долучись до цієї справи. Кожен охочий відвідувач ярмарку міг придбати близьку до душі літературу; при цьому мав можливість як принести на продаж улюблену книгу, так і купити нову.

На ярмарку були підручники і художня та дитяча література, кулінарні та наукові довідники, на які встановлювались досить демократичні ціни. До благодійної акції долучились і студенти, і викладачі, і декани багатьох факультетів, і, звичайно ж, ректор університету, професор Наталія Побірченко. Організаторам було приємно, що благодійний захід не залишив нікого байдужим. Книги, розкуповувалась достатньо швидко, виручена з продажу літератури сума становила близько 2500 гривень. Кожен, хто придбав книжку, усвідомлював, що виручені кошти можуть хоч матеріально підтримати Анастасію! Дякуємо усім небайдужим хто долучився до цієї благородної справи!









Пресцентр УДПУ