Дорогі студенти, аспіранти, молоді вчені та працівники Уманського державного педагогічного університеті імені Павла Тичини!

Сердечно вітаю Вас із Міжнародним днем молоді!

Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, а й особливий стан душі. Це час невпинних пошуків і відкриттів, пізнання і самоствердження, енергії та запалу, реалізації найсміливіших планів, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями.

Сьогодні українська молодь стоїть на захисті суверенітету України, навчається, здобуває перемоги в спорті, культурі, будує, волонтерить та наближає перемогу всіма можливими способами, творить майбутнє для наступних поколінь. Переконаний, що ваш патріотизм, молодечий запал і соціальна активність сприятимуть розвитку нашої держави.

Бути молодим прекрасно, тож вірте у власні сили і знайте, що немає нічого недосяжного. Використовуйте всі переваги цієї неповторної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, впевнено йдіть до мети, перемагайте!

Бажаю усім Вам енергії, наснаги, мудрості, світлої долі та гарних перспектив, здійснення мрій та планів. Будьте відкритими для нових ідей, вражень і починань!

Миру, безпеки, радості та оптимізму!

 

Ректор
Олександр Безлюдний

Пресцентр УДПУ