В УДПУ імені Павла Тичини активно підтримали дуже добру традицію, яка існує в Україні, як і у всьому світі: у День Святого Миколая опікуватись сиротами та знедоленими дітьми, від щирого серця даруючи їм подарунки.

Гостинці збирали всім університетом. Практично всі підрозділи доклали зусиль до того, щоб подарунків було якомога більше. Це і солодощі, і канцтовари, і одяг, й іграшки.

Іграшки, до речі, були виконані з любов’ю власними руками. Спільними зусиллями, з ініціативи працівників бібліотеки університету представники всіх факультетів виготовили 90 м’яких іграшок – сніговичків ручної роботи. Їх пошиття відбувалося упродовж двох днів. Кожен студент вкладав у власний виріб душу і частинку тепла, перетворюючи звичайні шкарпетки на оригінальні та цікаві іграшки.

Поїздку до вихованців Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату посприяли здійснити викладачі НН інституту економіки та бізнес освіти (директор – Ольга Чирва). Зустріч із дітками та ще й в такий день просто не могла не сколихнути душі! Емоції переповнювали всіх: дітей – від приємних сюрпризів, представників університету – від втіхи за їхню радість, за щирість та вдячність у їх очах.

У рамках благодійних акцій члени студради університету (голова – Катерина Чупіна) від імені студентів та викладачів УДПУ привітали зі святом Миколая та вручили подарунки дітям, які перебувають на лікуванні у міській дитячій лікарні.

Акції, що проводились в університеті, називались «Крихкі серця» та «Запали щастя в дитячих очах». Організаторам дійсно вдалося запалити вогники щастя і радості в дитячих очах. Вся пророблена робота, затрачені сили варті того, аби в результаті побачити безмежно щасливі, глибокі дитячі очі, в яких віддзеркалюється щира вдячність за подароване тепло.

Адміністрація УДПУ імені Павла Тичини висловлює велику подяку всім факультетам, ННІЕіБО, студентам і співробітникам, кожному, хто долучився до заходу. Завдяки нашій згуртованості та чуйності вдалося влаштувати для дітей незабутнє свято.

Пресцентр УДПУ