21 вересня відбулось урочисте відкриття списків світового рейтингу вищих навчальних закладів  U-Multirank на поточний навчальний рік.

Серед 76 ЗВО України і 1781 ЗВО світу Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини цього року вперше увійшов до даного рейтингу. Це велика честь і показник вагомих досягнень у сфері освіти та науки.

За ініціативи ректора Олександра Безлюдного та проректора з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимира Миколайка, задля популяризації університету на світовій освітній арені, на початку 2021 року розпочалась робота по підготовці заявки на вступ до міжнародного рейтингу.

Це була довготривала кропітка командна співпраця відділу міжнародних зв’язків з факультетами, інститутом та структурними підрозділами університету.

Завдяки входженню до U-Multirank, університет має можливості розширити свою міжнародну освітню та наукову співпрацю, реалізувати академічну мобільність для студентів та професорсько-викладацького колективу.

Довідка:

U-Multirank – це унікальний, багатовимірний та міжнародний рейтинг закладів вищої освіти, який порівнює ефективність університету в галузі викладання та навчання, проведення досліджень, передачі знань, міжнародної орієнтації та участі у житті регіону.

Пресцентр УДПУ