Нещодавно в Університеті імені Адама Міцкевича в Познані в межах Erasmus+ відбувся 1st Staff Week for Ukraine, в якому брали участь представники українських ЗВО. Серед 26 університетів Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини на форумі представляли директор Польського культурно-освітнього центру, професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Ігор Кривошея та фахівець відділу по роботі з іноземними студентами, магістрантка Ірина Найдюк.

У програмі зустрічей відбулося знайомство з Університетом імені Адама Міцкевича, з новими можливостями програми Erasmus для України, презентація програми Epikur, екскурсія Головною бібліотекою університету, а також презентація свого університету як надійного партнера та потенційного учасника літніх шкіл

В межах реалізації програми проєкту відбулася зустріч проректора з міжнародних зв'язків та стратегічного розвитку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Володимира Миколайка з проректором з міжнародної співпраці УАМ Рафалом Вітковським. Володимир Валерійович подякував колективу Університету імені Адама Міцкевича за надіслану гуманітарну допомогу УДПУ, а також обговорив з польським колегою майбутнє міжуніверситетської співпраці. До зустрічі доєдналися директор Польського культурно-освітнього центру УДПУ, професор Ігор Кривошея та координатор міжнародних програм УАМ, випускник УДПУ доктор Костянтин Мазур.

Потому відбулася презентація дослідницьких й освітніх програм (стипендій та грантів) Національної агенції академічних обмінів (NAWA).

Насичений, продуктивний та перспективний 1st Staff Week for Ukraine завершився. В залі Сенату Університету імені Адама Міцкевича проректор Рафал Вітковський урочисто вручив учасникам сертифікати.

А тепер до роботи… Точніше, до організації й проведення літніх шкіл!

Детальніше про перебіг зустрічей читайте на сторінках Польського культурно-освітнього центру УДПУ імені Павла Тичини

Пресцентр УДПУ