Згідно щорічного рейтингу закладів вищої освіти України III, IV рівнів акредитації «Топ 200 Україна 2019» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини покращив свої показники, піднявшись на 26 позицій, і тепер знаходиться на 110 місці. Методологія рейтингу "Топ 200" базується на незалежній системі оцінювання трьох інтегральних показників – якості науково-педагогічного потенціалу, якості навчання та міжнародного визнання.

Дійсно, впродовж останніх років в університеті склалася позитивна динаміка роботи усього професорсько-викладацького колективу, структурних підрозділів, яка доповнюється досягненнями студентів в навчанні, спорті, яскравими перемогами на конкурсах міжнародного, всеукраїнського та регіонального рівнів, інтеграцією у європейський і світовий освітньо-науковий простори тощо.

Завдяки спільним зусиллям всього колективу університету ми маємо позитивні показники і є шостими серед педагогічних закладів вищої освіти України, випереджуючи навіть національні університети!

Тому нам прикро, що серед членів колективу є люди, які продовжують наполегливо і вперто анонімно розповсюджувати неправдиву інформацію про університет. Такі дії анонімного «колеги», які називають себе колективом університету, ми розуміємо як такі, що спрямовані на зрив вступної кампанії, підрив авторитету нашого закладу освіти і просимо виважено ставитися до листів, які продовжують надходити на електронні адреси різних організацій.

Пресцентр УДПУ