Приймальна комісія завершила роботу, підведені підсумки набору 2018 року. Основним завданням приймальної комісії було вберегти та збільшити контингент студентів Університету. Попри усі труднощі та жорстку конкуренцію цьогорічна вступна кампанія ще раз підтвердила популярність і затребуваність нашого закладу. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – беззаперечний лідер вступної кампанії!

Усі етапи вступної кампанії цього року в університеті пройшли організовано, злагоджено і спокійно. До університету за ступенями «Бакалавр» та «Магістр» денної та заочної форм навчання було подано 10460 заяв абітурієнтів. Студентами стали 4192 особи (це без врахування вступу іноземних студентів та поновлення на навчання). Наша перемога – результат величезної праці колективу – факультетів, інституту, кафедр, координаторів з профорієнтаційної роботи, відділу професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки. Це ще раз доводить, що тільки в єдності є наша сила і перемога. Тільки разом, в одному пориві, ми можемо вистояти в нинішніх умовах, зберегти свій колектив та розвивати свій навчальний заклад.

Цього року значна кількість абітурієнтів була з Черкаської, Вінницької, Одеської, Київської, Миколаївської, Кіровоградської та Житомирської областей України.

Лідерство УДПУ у вступній кампанії 2018 року підтверджує його позитивний імідж у широкої громадськості в умовах неймовірної конкуренції. Так тримати!

Пресцентр УДПУ