Студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини долучилися до урочистостей з нагоди введення в бойовий розрахунок Уманського пожежно-рятувального підрозділу нового сучасного пожежного автомобіля. Разом з очільниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівниками підприємств та фірм представники університету вітали уманчан із цією подією.

Святкового настрою учасникам заходу додали виступи студентів факультету мистецтв: вокалістки Марії Павлишиної, дуету «Веселі музики» у складі Віталія Козачка та Родіона Яшина. Також порадувала своїм виступом Світлана Дзяловська та ведучі заходу Володимир Бойко і Катерина Денисюк – студенти факультету фізики, математики та інформатики.

Бажаємо рятувальникам здоров’я, щастя, добра, родинного благополуччя і якомога менше тривожних викликів. Якими складними не були б завдання, завжди повертайтеся додому живими та здоровими. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах, а подарований автомобіль виїздить тільки для профілактики!

Пресцентр УДПУ