Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини поряд із Києво-Могилянською академією представлятиме Україну в Міжнародній асоціації шкіл соціальної роботи.

Соціальна робота у сучасних умовах виходить за межі своїх країн, тому що проблема боротьби за життя людини, її гідне існування перетворюється з національної на міжнародну.

Детальніше читайте на сайті.

Сьогодні Міжнародна асоціація шкіл соціальної роботи об’єднує навчальні заклади та асоціації навчальних закладів соціального профілю. Через Міжнародну асоціацію шкіл соціальної роботи працівники навчальних закладів обговорюють спільні проблеми, завдання і цілі. Її членами є понад 500 соціальних навчальних закладів і асоціацій соціальних шкіл з 70 країн світу. Асоціація відіграє провідну роль у розробці стандартів соціальної освіти на міжнародному рівні, їй надано статус консультативного органу від ЮНЕСКО, ЮНІСЕФ, Ради Європи та Організації американських держав.

Асоціація сприяє розвитку освіти в сфері соціальної роботи в усьому світі, розробляє стандарти для підвищення якості освіти в цій галузі, підтримує інтеграційні процеси, інтернаціональний обмін, здійснює спільні дослідження з питань соціальної роботи в освіті.

Вітаємо колектив кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи і бажаємо подальших звершень у сфері соціальної освіти!

Пресцентр УДПУ