Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини виступив партнером фестивалю фарб HOLIDAY FEST UMAN, де  впродовж двох днів були представлені усі факультети та навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти.

Студенти та викладачі університету створили для гостей фестивалю чудове яскраве свято. Справжній світ фантазії, творчості та розваг підготували для наймолодших членів нашого суспільства майбутні педагоги.

Із захопленням та великим бажанням діти брали участь у різноманітних іграх та видах творчої діяльності: малюнки фарбами на ватмані, розмальовування аква-гримом, робота з папером в різних техніках, танцювальні флешмоби, плетіння косичок, виготовлення ляльок-мотанок, цікаві досліди з хімії, майстер-клас із зав’язування туристичних вузлів, спортивні ігри та поєдинки з відомими спортсменами, фотозони та інше – все це було пророблено для того, щоб дитячі очі іскрилися радістю і щастям.

Під час свята представники факультетів та інституту проводили консультування майбутніх абітурієнтів.

Студентська молодь УДПУ доклала багато зусиль і творчості, аби діти відчули увагу та турботу, свою важливість і необхідність у цьому світі.

Пресцентр УДПУ