Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини отримав подяку за участь у конкурсі історій про кращі спільні проєкти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства та влади, організованого ініціативою секторальної підтримки громадянського суспільства України в рамках інформаційної кампанії «Громадське суспільство і влада – кращі практики співпраці».

Проєкт гендерної рівності та соціалізації молодих матерів із дітьми «Без обмежень» (керівник проекту: кандидат політичних наук, завідувачка кафедри, професор соціальних і правових дисциплін Любов Шачковська; організатори з реалізації проєкту кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук, голова ГО «Світ компетенцій» Оксана Гнатюк та кандидат фізико-математичних наук, завідувачка, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Поліщук) пройшов конкурсний відбір як такий, що має значний позитивний вплив на добробут громади, був включений у Збірник історій.Громадська організація «Світ компетенцій» реалізовувала проект у партнерстві з УДПУ імені Павла Тичини та Відділом у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

Детальніше про проєкт можна прочитати за посиланнями:

http://bit.ly/2K8YtsG

https://bit.ly/3nBqO8q

http://bit.ly/3nBg0XW

Проєкт гендерної рівності та соціалізації молодих матерів із дітьми «Без обмежень» охопив низку заходів, спрямованих на надання допомоги з психологічного й фізичного розвантаження, а також використання здобутих знань надалі в повсякденному житті.

Упродовж листопада та грудня 2020 року в Україні відбувалася інформаційна кампанія «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці» ініційована Міністерством культури та інформаційної політики (МКІП) та проєктом «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» за  підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України. Метою кампанії стала демонстрація успіхів великої кількості проєктів організацій громадянського суспільства (ОГС), втілених у життя разом із органами влади. У рамках кампанії відбувся Конкурс історій про кращі спільні проєкти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства та органів виконавчої влади. У Конкурсі взяли участь представники громадянського суспільства та влади, що мають в арсеналі спільний проєкт (практику співпраці), результатом якого стали позитивні зміни в суспільстві. 

Історії про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства та органів влади тепер можна знайти у Збірнику, спеціально створеному у рамках Конкурсу. Усього у ньому висвітлено 102 історії з різних куточків України. Проєкти, що представили учасники, були впроваджені у період з 2016 по 2020 рік.

#КращіПрактики#УспішніПарктики #ХорошіНовини2020.

Пресцентр УДПУ