Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, зважаючи на події, які розгортаються у східних регіонах України й загрожують життю та безпеці іноземних громадян, готовий розглянути звернення від студентів вищих навчальних закладів про переведення їх на навчання до нашого вузу.

Ми готові протягнути руку допомоги іноземним студентам у їх прагненні здобувати освіту в Україні. Університет гарантує безпеку і надання високоякісних освітніх послуг, забезпечить належні умови навчання і проживання. Висококваліфікований викладацький склад забезпечить гідну професійну підготовку іноземних студентів і створить всі умови для їх всебічного розвитку.

УДПУ розташований в тихому і спокійному регіоні центру України. Інформацію щодо умов переведення з інших вищих навчальних закладів, напрямів підготовки та спеціальностей можна отримати за телефоном +38 063 68 87 735, а також на сайтах університету та відділу по роботі з іноземними громадянами: http://udpu.org.ua/viewpage.php?page_id=358, http://fcd.udpu.org.ua

Відділ по роботі з іноземними студентами
Надія Ремезовська
Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.