Команда Уманського державного педагогічного університету взяла участь в «Академії змін» - черговому етапі компоненту «Командне лідерство» Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України.

В рамках навчального модулю представники УДПУ відпрацьовували навички реалізації стратегічно важливих ініціатив зі змін, розширення спроможності до лідерства і змін серед людей, установ і в системі вищої освіти України загалом на довготривалу перспективу.

Учасники компоненту «Командне лідерство» через низку інтерактивних новітніх технологій («Пітчі у ліфті», «Світове кафе», «Мої критичні друзі» та ін.) опановували принципи та методи ефективної командної роботи і комунікації: навчалися підтримувати творчу роботу в співробітництві, використовувати різні погляди та досвід, змінювати стилі мислення та комунікації.

Нагадаємо, що Програма розвитку лідерського потенціалу університетів України проводиться Британською Радою в Україні в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія) та реалізується за підтримки МОН України.

Пресцентр УДПУ